• Home
  • Nieuws
  • VieDome SmartLock; comfort, gemak en veiligheid

VieDome SmartLock; comfort, gemak en veiligheid

Het VieDome platform integreert diverse technologieën voor toegangsverlening. SmartLock is een toepassing waardoor men de deur op drie manieren kan openen en sluiten. Met de gewone mechanische sleutel, met de afstandsbediening en met een digitale sleutel op een smartphone.

 

Maak van uw gewone deur een slimme veilige VieDome deur. VieDome SmartLock is een concept voor toegangverlening dat eenvoudig en veelzijdig is. Het gebruik van het slimme slot is aan de buitenzijde niet zichtbaar en is veilig voor de bewoner. VieDome SmartLock is een Nederlandse innovatie geschikt voor het openen van nagenoeg alle deuren en is 100% veilig. VieDome SmartLock voldoet aan de wetgeving op het gebied van veiligheid en privacy en is meestal te bevestigen zonder bouwkundige aanpassingen aan deuren en kozijnen.

 

VieDome SmartLock is geschikt voor instellingen, appartementencomplexen, aanleunwoningen en de thuiszorg. VieDome SmartLock wordt geleverd inclusief montage. VieDome SmartLock is leverbaar in een abonnementsvorm tegen een aantrekkelijk maandtarief.